ساختمان موزه را به تازگی بازسازی کردهاند و ظاهری زیبا و امروزی به آن دادهاند. بازدید از این موزه میتواند برای شما بسیار هیجانانگیز باشد. همچنین میتوانید از گیفتشاپ، انواع سوغات استانبول را برای عزیزان خود تهیه کنید.
این بازار در ۱۴۵۵ به دستور سلطان محمد فاتح ساخته شد و به مرور گسترش پیدا کرد. بازار بزرگ که تمام راهروهای تو در توی آن سرپوشیده است یکی از بهترین انتخابها برای آشنایی بیشتر با مردم این شهر است.
ترکیه هلپر به هموطنان توصیه می کند که قبل از خرید و اجاره خانه بررسی ها را به دقت انجام دهند و سپس اقدام به خرید یا اجاره کنند.
این موزه توسط شخص پاموک برپا شد.او توانست رویای نوجوانی خود را که سالها در ذهنش پرورش داده بود و در ابتدا رمان از آن صحبت کرده است، به واقعیت تبدیل کند.
در منطقهی فاتیح یکی از محلههای قدیمی استانبول وجود دارد. این محله بهخاطر ساختمانها زیبا و رنگیناش حسابی معروف شده است. محلهی بالات در محدودهی شهر قدیم و در ساحل غربی شاخ طلایی استانبول واقع شده. زمانی این محله محل سکونت یونانیها و یهودیهای ساکن ترکیه بوده است.
در کل استانبول برای عکاسی و فیلمبرداری هنری خیلی عالیه،,غذاهاشون هم خوبه به ذایقه ایرانی ها میخوره مخصوصا غذاهای کبابیشون.
هتل رادیسون، هتل اورتاکوی، بسفروس، هتل چراغان پالاس و کمپینسکی از اقامتگاههای معروف محله اورتاکوی استانبول به شمار میآید.
بازار ادویه پس از بازار بزرگ استانبول، بزرگترین مکان سرپوشیده در این شهر است که قدمت آن به قرن هفدهم میلادی باز میگردد. به بازار ادویه بازار مصریها هم میگویند چرا که هزینه ساخت این بازار از مالیاتی که مردم مصر میپرداختهاند تامین شده است. این بازار زیبا، در نزدیکی بسیاری از دیگر دیدنیهای مهم این شهر است. میدان سلطان احمد، پی گالاتا و مسجد سلیمانیه از این جملهاند. خلاصه به بازار ادویه بروید و لذت را با تمام حواس پنجگانه تان حس کنید. اینجا رنگها، عطرها و طعمها دست به دست یکدیگر میدهند تا شما حسی ناب را تجربه کنید.
هر محلهای برای خود تاریخ و فرهنگی دارد که گفتنیها و دیدنیهای نهفته بسیاری در خود جای میدهد. اگر قصد دارید با پای پیاده ساعتها در استانبول بگردید و با دوستان و آشنایان، بخشهای مختلف شهر را بازدید کنید، محله گردی انتخاب خوبی در برنامه سفر شما خواهد بود. اگر عاشق کافه رفتن هستید و میخواهید در دل کوچههای استانبول، با فرهنگ این کشور آشنا شوید، مقاله بهترین کافه های استانبول را از دست ندهید.
پارک امیرگان در زمانهای مختلف محل برگزاری جشنها و جشنوارههای مختلف است که در آن تاریخها بسیار دیدنی و زیباست.
این موزه شامل گنجینهای بسیار ارزشمند از چهار هزار اثر هنری ترکی مربوط به فرش است. در این میان میتوان به آثار قرن ۱۶ تا ۱۹ میلادی اشاره کرد. برخی آثار این موزه آنقدر ارزشمند هستند که نمیتوان روی آنها قیمت گذاشت. پس حتماً در سفر به استانبول از این موزه تماشایی و خاص دیدن کنید.
۳۲. جنگل بلگراد، یکی از بهترین مکان های دیدنی استانبول برای طبیعتگردی
تا پیش از ساخت ایاصوفیه، این کلیسا مرکز اصلی مسیحیت در این شهر به حساب میآمد. قدمت کلیسا ایا ایرنه به حدود ۱،۶۰۰ سال پیش باز میگردد. متأسفانه این کلیسا یک بار در قرن هشتم و یک بار در قرن پنجم میلادی آسیب بسیاری را متحمل شد.
برای رتبه بندی مناطق استانبول از جهت کیفیت زندگی نمیتوان فقط به گفتههای مشاوران املاک و یا نظرات شخصی افراد ساکن در محلات مختلف اتکا کرد. بهترین کار این است که به نتیجه پژوهشهای مراکز علمی رجوع کنیم.
https://3sotdownload.com/%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%84.html
وبلاگ اویم استانبول
استانبول یکی از بزرگترین شهرهای تاریخی و قطب اصلی گردشگری در ترکیه است. این شهر به دو منطقه اصلی آسیایی و اروپایی تقسیمشده و تعداد 39 محله اصلی دارد. هر یک از این محلهها نیز امکانات و ویژگیهای منحصربهفرد خود را دارند و به همین سبب، افراد بومی و غیربومی بر اساس کیفیت خدمات شهری و جاذبههای گردشگری، محله موردنظرشان را انتخاب میکنند. البته تا سال 2009 میلادی، استانبول تعداد 32 محله اصلی داشت، اما با توجه به افزایش جمعیت و توسعه خدمات شهری و امکانات رفاهی، تعداد محله های استانبول به 39 محله اصلی افزایشیافته است؛ بدینصورت که بیستوپنج محله در بخش اروپایی و چهارده محله در بخش محله های استانبول آسیایی شهر استانبول قرار دارد.